Tko smo

Korištenjem internet stranice Hrvatskog knjižničarskog društva i svih pridruženih stranica i servisa koji pripadaju domeni hkdrustvo.hr, smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

Internetska stranica namijenjena je olakšavanju pristupa javnosti informacijama o radu strukovne udruge te njezinim aktivnostima u fizičkom i virtualnom okruženju. Naš je cilj da su te informacije što cjelovitije, točnije i ažuriranije. Ako nas obavijestite o pogreškama putem elektroničke pošte hkd@hkdrustvo.hr, poduzet ćemo sve potrebne korake da se one što prije isprave.

Uredništvo portala zadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja internet stranice bez obveze prethodne najave te nije odgovorno za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama. 

Uredništvo portala ne snosi odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu koja je nastala upotrebom ovih stranica. Također, Uredništvo portala se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje stranice od strane korisnika bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranica. Odricanjem od navedene odgovornosti Uredništvu portala nije cilj smanjiti odgovornost za njeno postupanje u skladu sa zakonskim propisima.

Također, ne možemo zajamčiti pouzdanost i ažuriranost informacija koje potječu iz vanjskih izvora i nalaze se na ovim internetskim stranicama. Informacije na ovim internetskim stranicama mogu sadržavati poveznice na internetske stranice koje su izvan nadzora Uredništva portala i za koje ne možemo prihvatiti odgovornost.

Informacije objavljene na ovoj stranici općeg su karaktera i kao takve nisu namijenjene specifičnim svrhama. Stoga se ne mogu smatrati stručnim ili pravnim savjetom (ako vam treba konkretan savjet, preporučujemo vam da se obratite kvalificiranom stručnjaku).

Poduzimamo sve kako bismo što više smanjili smetnje prouzročene tehničkim pogreškama. Moguće je da se neki podaci ili informacije na ovim internetskim stranicama nalaze u datotekama ili su strukturirani u formatima koji sadrže greške. U takvim slučajevima ne možemo zajamčiti da naša usluga neće biti prekinuta ili otežana na bilo koji drugi način. Uredništvo postala ne prihvaća odgovornost u slučaju otežanog prijenosa podataka uslijed različitih internetskih mreža ili neusklađenosti zbog korisnikova mrežnog preglednika. Ako nam se ukaže na pogreške, pokušat ćemo ih što prije ispraviti.

Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora (osim u slučaju kada je izričito navedeno da je sadržaj prenesen iz drugog izvora). Dakle, ponovna upotreba je dopuštena uz uvjet da bude naveden izvor podataka. Međutim, korisnicima se savjetuje da provjere obavijesti o autorskim pravima pojedinih dokumenata i internetskih stranica koje se održavaju u okviru internetskog mjesta hkdrustvo.hr.

Dopušteno je stavljati poveznicu internet stranice portala Hrvatskog knjižničarskog društva na druge stranice.

Kako bi posjet ovoj internetskoj stranici bio što ugodniji, funkcionalniji i praktičniji, ova internet stranica sprema na vaše računalo određenu količinu informacija, takozvanih cookies (kolačići).

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate pitanja vezana uz privatnost, molimo kontaktirajte Društvo: Hrvatsko knjižničarsko društvo
c/o Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu
Hrvatske bratske zajednice 4,
10000 Zagreb
hkd@hkdrustvo.hr
Tel./Fax. +385 (0)1 615 93 20