Blog
Pregled virtualnih programa

Pregled virtualnih programa

S obzirom na epidemiološku situaciju Hrvatsko knjižničarsko društvo svoje aktivnosti prenosi u virtualni oblik. Pratite naša događanja i programe online.

 • Croatian libraries for refugees from Ukraine!
  Prema EBLIDA-inoj akciji Knjižnice za Ukrajinu, Hrvatsko knjižničarsko društvo organizira portal za objedinjeno prikupljanje informacijama o  uslugama i aktivnostima knjižnica u Hrvatskoj u cilju solidarnosti s izbjeglicama iz Ukrajine! Molimo koristite priloženi obrazac za objavu informacija i poveznica na vaše programe, bilo da vaša knjižnica pruža informacije o privremenom smještaju, nudi besplatan pristup informacijama, izvorima i uslugama ili organizira neke druge…
 • Digitalna transformacija i knjižnice u posebnim okolnostima
  Hibridna konferencija Digitalna transformacija i knjižnice u posebnim okolnostima održava se u okviru 17. dana specijalnih i visokoškolskih knjižnica Hrvatskoga knjižničarskog društva od 30. rujna – 2. listopada 2021. Konferenciju pratite putem mrežne konferencijske platfome.
 • Knjižnice u doba krize
  Virtualna konferencija Knjižnice u doba krize održava se u okviru 45. Skupštine Hrvatskog knjižničarskog društva od 7. – 10. listopada 2020. Konferenciju pratite putem mrežne konferencijske platfome.
 • Inovativna dječja knjižnica: primjena novih tehnologija
  Hrvatsko knjižničarsko društvo – Komisija za knjižnične usluge za djecu i mladež i Knjižnice grada Zagreba – Knjižnica Medveščak organiziraju stručni skup/webinar “Inovativna dječja knjižnica: primjena novih tehnologija ” koji će se održati 22. rujna 2020. putem Zoom platforme.
 • Novo knjižničarsko nazivlje
  Webinar Novo knjižničarsko nazivlje održat će se 29. rujna 2020. u virtualnom okruženju, prilagođeno formatu webinara.