UPUTE AUTORIMA

Izlaganje uživo

•

Izlaganje u trajanju do 15 minuta autor može izložiti uz korištenje ppt prezentacije. Priređene prezentacije potrebno je poslati putem online obrasca do 3. listopada 2022. godine.

Pozvana izlaganja u trajanju do 30 minuta priređuju se kao i izlaganja uživo.

Za sva dodatna pitanja molimo autore da kontaktiraju moderatore sesije u kojoj je naznačeno izlaganje. E-mail adresa moderatora dostupan je u rasporedu Programa.

Upute autorima

Radionice, okrugli stol, panel rasprava

•

Radionice u trajanju do 90 minuta mogu se izložiti uz korištenje ppt prezentacije. Priređene prezentacije potrebno je poslati putem online obrasca do 3. listopada 2022. godine.

Za sva dodatna pitanja molimo autore da kontaktiraju moderatore sesije u kojoj je naznačeno održavanje radionice. E-mail adresa moderatora dostupan je u rasporedu Programa.

Posterska izlaganja

•

Autori e-postera priređuju e-postere u ppt formatu u veličini slajda širokog zaslona (16:9). e-Posteri će biti dostupni sudionicima konferencije isključivo u digitalnom formatu te ih nije potrebno dodatno otisnuti. Preporuka je autorima da koriste vodoravni prikaz sadržaja zbog boljeg prikaza na digitalnim zaslonima.

Tijekom Posterske sesije autori izlažu postersko izlaganje u trajanju do 5 minuta. Priređene e-Postere potrebno je poslati putem online obrasca do 3. listopada 2022. godine.

Izlaganje na daljinu

•

Autori izlaganja na daljinu mogu sudjelovati  uključenjem putem Zoom poveznice ili mogu poslati unaprijed priređenu snimku izlaganja.

Prezentacije te snimke izlaganja potrebno je prirediti u ppt formatu.  Snimke izlaganja ne smiju prelaziti vremensko ograničenje trajanja od 15 minuta. Snimljeno izlaganje, odnosno prezentaciju potrebno je poslati putem online obrasca do 3. listopada 2022.

Za sva dodatna pitanja molimo kontaktirajte moderatore sesije u kojoj je naznačeno vaše izlaganje.

Adresa moderatora dostupna je u rasporedu Programa.

Upute o snimanju dijaprojekcije s pripovijedanjem i trajanjem slajdova dostupne su putem poveznice: https://support.microsoft.com/hr-hr/office/snimanje-dijaprojekcije-s-pripovijedanjem-i-trajanjem-slajdova-0b9502c6-5f6c-40ae-b1e7-e47d8741161c